Διεθνές Τμήμα

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia διαθέτει Διεθνές Τμήμα το οποίο σκοπό έχει τη σωστή διαχείριση και εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων περιστατικών που μας επισκέπτονται από το εξωτερικό.

Ώς μέρος του μεγαλύτερου μαιευτηρίου της Βόρειας Ελλάδας, της ΓΕΝΕΣΙΣ, η οποία είναι πιστοποιημένη από τον Διεθνή Οργανισμό Temos, σύμφωνα με το πρότυπο “Quality in International Patient Care’’ είμαστε δίπλα με τους ασθενείς μας και τις οικογένειές τους σε κάθε βήμα της θεραπείας τους.

Οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους είναι ομιλητές ξένης γλώσσας και κάνουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη μονάδα μας.

Το διεθνές τμήμα της Fertilia παρέχει στους ενδιαφερόμενους που την επισκέπτονται:  

  • Σωστή πληροφόρηση για όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με το ταξίδι του ασθενή
  • Εκτιμήσεις κόστους για αναμενόμενη θεραπεία
  • Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία των ιατρικών ραντεβού
  • Τη καλύτερη δυνατή διευκόλυνση των διαδικασιών της θεραπείας και της παρακολούθησης
  • Παροχή υπηρεσιών διερμηνείας
  • Παροχή υψηλής ποιότητας νοσηλευτικής φροντίδας
  • Υπηρεσίες Follow up

ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗΣ

Το ταξίδι της γέννησης μιας καινούριας ζωής, ξεκινάει με την επίσκεψή σας δια ζώσης η online στην μονάδα εξωσωματικής Fertilia, όπου και θα επικοινωνήσετε με τον γυναικολόγο ιατρό αναπαραγωγής.

Πρώτη επίσκεψη

Στην πρώτη επίσκεψη ο ιατρός θα πάρει το ιστορικό σας και θα μελετήσει διεξοδικά όλες σας τις εξετάσεις μέσα στο πλαίσιο διερεύνησης της υπογονιμότητας. Θα συζητήσετε σχετικά με τις μεθόδους θεραπείας και είναι πιθανόν να σας ζητήσει να υποβληθείτε σε περαιτέρω ελέγχους καθώς και να υποβληθείτε σε εξέταση υπέρηχου.

Όλο το φάσμα εξετάσεων υπογονιμότητας μπορεί να γίνει στα υπερσύγχρονα εργαστήρια τα οποία λειτουργούν εντός της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ.

Συνήθως ακολουθεί και μία δεύτερη συνάντηση με τον ιατρό κατά την οποία αναλύονται τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων πριν καταλήξετε σε ένα θεραπευτικό πλάνο, το οποίο θα συζητηθεί διεξοδικά. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας με τον ιατρό θα συμμετέχουν και οι εμβρυολόγοι της Fertilia, που στελεχώνουν το υπερσύγχρονο εργαστήριο της μονάδας.

Δίπλα σας σε όλο το ταξίδι της γονιμότητας

Το μαιευτικό / νοσηλευτικό προσωπικό της Fertilia θα σας κατατοπίσει διεξοδικά σχετικά με το πρακτικά θέματα εφαρμογής του θεραπευτικού πρωτοκόλλου, καθώς και της χρήσης των φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την θεραπεία σας, θα επισκέπτεστε την Fertilia για την παρακολούθηση σας, η οποία θα γίνεται από το ιατρικό προσωπικό της μονάδας. Σε όλη την διάρκεια της θεραπείας σας ο ιατρός, το εμβρυολογικό και το νοσηλευτικό προσωπικό της Fertilia  θα είναι στη διάθεσή σας για ερωτήματα που μπορεί να προκύψουν.

Με την εμπιστοσύνη σας στην Fertilia γίνεστε μέλη της μεγάλης οικογένειας της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ και απολαμβάνετε προνόμια στην εξυπηρέτησή σας, τα οποία συνεχίζονται και μετά την επίτευξη της εγκυμοσύνης σας.

Η ΓΕΝΕΣΙΣ, το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Βορείου Ελλάδος και η Fertilia, η πιο σύγχρονη μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης, στρατεύονται στο πλευρό σας για πραγματοποιήσετε το όνειρό σας.

Η Μονάδα μας απέχει 15 λεπτά από το αεροδρόμιο και 10 λεπτά από το εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

• Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 984585

• Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

info@fertiliabygenesis.com

Κοντά σας

Διακριτικότητα