Δωρεά Ωαρίων Εξωσωματική Θεσσαλονίκη egg donation

Φροντίδα

Δωρεά Ωαρίων

Η δωρεά ωαρίων εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπου έχει εξαντληθεί το απόθεμα ωαρίων της γυναίκας και δεν υπάρχει δυνατότητα για λήψη ωαρίων ικανών να γονιμοποιηθούν και να προκαλέσουν εγκυμοσύνη. Τα ποσοστά εγκυμοσύνης μετά από δωρεά ωαρίων παραμένουν υψηλά, καθώς τα ωάρια, τα οποία προέρχονται από νέες δότριες οι οποίες έχουν υποβληθεί σε σχολαστικό ιατρικό έλεγχο βάσει της νομοθεσίας, είναι καλής ποιότητας. Η δωρεά ωαρίων στην Ελλάδα παραμένει ανώνυμη για πάντα, βάσει νόμου.

Η Fertilia στηρίζει τα ζευγάρια που χρειάζονται θεραπεία με δωρεά ωαρίων στην εύρεση της κατάλληλης δότριας ωαρίων που θα ταιριάζει με τα φυσικά χαρακτηριστικά τους.

Τα ωάρια της δότριας θα γονιμοποιηθούν με το σπέρμα του συντρόφου και θα δημιουργηθούν έμβρυα. Η καλλιέργεια των εμβρύων γίνεται στο σύγχρονο εργαστήριο της Fertilia και το ζευγάρι ενημερώνεται από το επιστημονικό προσωπικό για την πορεία τους.

Στην λήπτρια χορηγούνται ορμόνες που θα ετοιμάσουν το ενδομήτριο της για την εμβρυομεταφορά. Η διαδικασία προετοιμασίας είναι απλή και η γυναίκα χρειάζεται να υποβληθεί σε ένα με δύο υπερήχους και ενδεχομένως σε ορμονικό έλεγχο.

Εμβρυομεταφορά μετά τη δωρεά ωαρίων

Στη συνέχεια διενεργείται η  εμβρυομεταφορά στην χειρουργική αίθουσα της Fertilia, από εξειδικευμένο γυναικολόγο. Η εμβρυομεταφορά είναι μια ανώδυνη απλή διαδικασία που διαρκεί 5 με 10 λεπτά. Ο γυναικολόγος με την καθοδήγηση κοιλιακού υπερήχου τοποθετεί το έμβρυο μέσα στην κοιλότητα της μήτρας με έναν ειδικό καθετήρα. Η απόφαση για το αριθμό των εμβρύων λαμβάνεται από τον γυναικολόγο σε συνεργασία με τον εμβρυολόγο και ύστερα από συζήτηση  με το ζευγάρι. Τα έμβρυα που δεν μεταφέρονται στην γυναίκα καταψύχονται με σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάποια άλλη προσπάθεια.

Κοντά σας