Ολοκληρωμένο ταξίδι γονιμότητας
feather-2
wooden-01
wooden-02
διαβάστε το άρθρο

Fertilia: Ολοκληρωμένο ταξίδι γονιμότητας

Ολοκληρωμένο ταξίδι γονιμότητας: Ένα ειδικό πρόγραμμα για την επιβράβευση των ζευγαριών που την εμπιστεύονται ως συνοδοιπόρο τους στο ταξίδι της γονιμότητας δρομολογεί η νέα Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ, Fertilia. Το ειδικό αυτό πρόγραμμα καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας: από τη διενέργεια των εξετάσεων έως και τον τοκετό.

Η Fertilia, που έχει ήδη καταφέρει να καταγράψει εξαιρετικά αποτελέσματα γονιμοποιήσεων χάρη στον υπερσύγχρονο εργαστηριακό εξοπλισμό και το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της, προσφέρει στα ζευγάρια τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλο το εύρος των υπηρεσιών της ΓΕΝΕΣΙΣ που σχετίζονται με το ταξίδι της γονιμότητας. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν από τη διενέργεια εξετάσεων γονιμότητας και επεμβάσεων αντιμετώπισης υπογονιμότητας έως τον τοκετό, δίνοντας στα ζευγάρια τη δυνατότητα να αποφύγουν τις μετακινήσεις, τη γραφειοκρατία και προ παντός να απολαύσουν την ασφάλεια και την εξειδίκευση που προσφέρει η κλινική. 

Ειδικότερα, στις ενδιαφερόμενες που θα επιλέξουν τη Fertilia και τις υπηρεσίες της προσφέρονται ειδικές τιμές στην τιμή του φυσικού και διεγερτικού κύκλου στις περιπτώσεις τις οποίες οι εξετάσεις η/και οι επεμβάσεις γονιμότητας διενεργηθούν στην κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ.

Ολοκληρωμένο ταξίδι γονιμότητας

Επιπλέον, εάν η εξωσωματική γονιμοποίηση πραγματοποιηθεί στη Fertilia, δίνεται ειδική έκπτωση στον τοκετό στα δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια όπως και στα LUX και τις σουίτες (συμπληρωματικά στην προσφορά του Τοκετού 5 αστέρων). 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αναβάθμισης της θέσης του δωματίου στον τοκετό σε όσες μέλλουσες μητέρες διενεργήσουν τον εμβρυομητρικό έλεγχο στο αντίστοιχο τμήμα της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Κύριο χαρακτηριστικό της Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Fertilia, που έχει αναπτυχθεί σε έναν υψηλής αισθητικής και εργονομίας χώρο, είναι το υπερσύγχρονο εργαστήριό της, το οποίο περιλαμβάνει τρία ξεχωριστά τμήματα: το εργαστήριο εμβρυολογίας, το εργαστήριο ανδρολογίας και την τράπεζα κρυοσυντήρησης

Καινοτομίες της δε αποτελούν το εξελιγμένο σύστημα συνεχούς παρακολούθησης της ανάπτυξης των εμβρύων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους καλλιέργειας του επωαστή, MIRI Timelapse, το ειδικό σύστημα απεικόνισης της μειωτικής ατράκτου των ωαρίων στα ανάστροφα μικροσκόπια, καθώς και η εφαρμογή της διαδικασίας διπλής παρατήρησης (witnessing) σε όλα τα εργαστηριακά στάδια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα ενημέρωσης της Fertilia by Genesis στο τηλέφωνο 2310 985 022, καθώς και με την υποδοχή της Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο τηλέφωνο 2310 984 585 ή μέσω email στο info@fertiliabygenesis.com

Fertilia
Εντός Μαιευτικής, Γυναικολογικής, Χειρουργικής κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ                                                                                                                                                          

Τέρμα 17ης Νοέμβρη Πυλαία
Θεσσαλονίκη                                   
555 35                                       

www.fertiliabygenesis.com