Φροντίδα

Ολοκληρωμένο ταξίδι γονιμότητας Fertilia

Από την αρχή, ως το τέλος μαζί σας! Τώρα η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia, ως τμήμα της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ, της μεγαλύτερης μαιευτικής – γυναικολογικής κλινικής στη Βόρεια Ελλάδα, σας φροντίζει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας προς τη μητρότητα. Από τον έλεγχο της γονιμότητας, τη διερεύνηση και τη θεραπεία, την εξωσωματική γονιμοποίηση, τον προγεννητικό έλεγχο έως και τον τοκετό, σας παρέχουμε μοναδικές, εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ειδικές τιμές και αναβαθμίσεις!

Στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia θέλουμε να γιορτάζουμε τη γέννηση και τη ζωή μαζί με τα ζευγάρια τα οποία μας επισκέπτονται με το όνειρο να αποκτήσουν ένα παιδί. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε προσωποποιημένη, ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία υπογονιμότητας, βελτιώνοντας συνεχώς το επίπεδο φροντίδας όσων μας εμπιστεύονται. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ευαίσθητη φύση των θεμάτων υπογονιμότητας, θέλουμε από την πρώτη στιγμή να δημιουργήσουμε ένα φιλικό περιβάλλον με επίκεντρο τον άνθρωπο. Στη Fertilia στηρίζουμε όσους μας επιλέγουν ως συνοδοιπόρους σε αυτό το όμορφο «ταξίδι», καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους, με διακριτικότητα και σεβασμό στις επιθυμίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 984585 (Υποδοχή Fertilia – εντός κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ).

Γιατί να επιλέξετε τη Fertilia

​Γιατί η μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης Fertilia στελεχώνεται από επιστήμονες με πολυετή εμπειρία σε διάσημα κέντρα αναπαραγωγής του εξωτερικού, με συμμετοχή στα μεγαλύτερα συνέδρια υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και καταγεγραμμένα υψηλά ποσοστά επιτυχίας. 

​Επειδή διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Η Fertilia αποτελεί μια μακρόπνοη επένδυση της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ με στόχο να αποτελεί την κορυφαία μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

​Γιατί είμαστε στο πλευρό σας κάθε μέρα όλο το 24ωρο. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τα επιστημονικά στελέχη της Fertilia ανά πάσα στιγμή και να ενημερώνεστε συνέχεια σε όλη τη διάρκεια της θεραπεία σας. Κατανοούμε όλες τις απορίες σας και αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες σας με ανθρωπιά.

Γιατί η Fertilia αποτελεί κομμάτι της ΓΕΝΕΣΙΣ, της μεγαλύτερης μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής της Βορείου Ελλάδος, που αποτελεί πρότυπο νοσηλευτικό οργανισμό και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ είναι η πρώτη μικτή (μαιευτική – γυναικολογική – χειρουργική) ιδιωτική Κλινική Γυναίκας στη Θεσσαλονίκη και κάθε χρόνο φέρνει στη ζωή παραπάνω από το 30% των παιδιών που γεννιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα υποδέχεται περισσότερους από 7.000 νοσηλευόμενους και 7.000 εξωτερικούς ασθενείς, διεκπεραιώνοντας παραπάνω από 300.000 διαγνωστικές εξετάσεις.

Γιατί έχουμε προσιτές τιμές και στηρίζουμε την προσπάθειά σας να δημιουργήσετε οικογένεια. Όλος ο εργαστηριακός σας έλεγχος για την προετοιμασία και την παρακολούθηση μπορεί να γίνει μέσα στη ΓΕΝΕΣΙΣ ελαττώνοντας ακόμα περισσότερο το κόστος της θεραπείας.

Γιατί θέλουμε και μπορούμε να πορευτούμε με επιτυχία μαζί σε αυτό σας το εγχείρημα, με ανθρωπιά, κατανόηση και αγάπη, εφοδιασμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

​Η εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμή μας.

Κοντά σας