Φροντίδα

Ιατρείο Συμβουλευτικής Ρόδου

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia που βρίσκεται εντός της μεγαλύτερης μαιευτικής κλινικής Γένεσις στη Θεσσαλονίκη, διευρύνει την οικογένειά της με την έναρξη λειτουργίας του Ιατρείου Συμβουλευτικής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην πρωτεύουσα των Δωδεκάνησων, τη Ρόδο. Το ιατρείο λειτουργεί εντός της κλινικής Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου όπου θα είναι και το σημείο διενέργειας των συνεδριών με τον γυναικολόγο ιατρό εξειδικευμένο σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Βασικός στόχος του Iατρείου Συμβουλευτικής στη Ρόδο είναι η προσφορά υπηρεσιών που σχετίζονται με τη διερεύνηση και θεραπεία της υπογονιμότητας όπως και με τη διατήρηση της γονιμότητας, για το κοινό της Ρόδου και των Δωδεκάνησων.

Η νέα αυτή υπηρεσία της Fertilia  φέρνει την διαδικασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής πιο κοντά σε ζευγάρια του κοινού της Ρόδου και των Δωδεκάνησων , τα οποία έχουν αποφασίσει για την έναρξη στης συγκεκριμένης διαδικασίας, μειώνοντας έτσι τις μετακινήσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα.   

Διαδικασία

Πρώτη επίσκεψη

Στην πρώτη επίσκεψη ο ιατρός θα καταγράψει το ιστορικό σας και θα μελετήσει διεξοδικά όλες σας τις εξετάσεις μέσα στο πλαίσιο διερεύνησης της υπογονιμότητας. Θα συζητήσετε σχετικά με τις μεθόδους θεραπείας και είναι πιθανόν να σας ζητήσει να υποβληθείτε σε περαιτέρω ελέγχους καθώς και σε γυναικολογικό υπέρηχο.

Οι εξετάσεις υπογονιμότητας μπορούν να διενεργηθούν στα υπερσύγχρονα εργαστήρια τα οποία λειτουργούν εντός της κλινικής Euromedica  Γενική Κλινική Δωδεκανήσου.

Συνήθως ακολουθεί και μία δεύτερη συνάντηση με τον ιατρό κατά την οποία αναλύονται τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων πριν καταλήξετε σε ένα θεραπευτικό πλάνο, το οποίο θα συζητηθεί διεξοδικά. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας με τον ιατρό, θα συμμετέχουν και οι εμβρυολόγοι της Fertilia, που στελεχώνουν το υπερσύγχρονο εργαστήριο της μονάδας στη Θεσσαλονίκη.

Το μαιευτικό / νοσηλευτικό προσωπικό της Fertilia θα σας κατατοπίσει διεξοδικά σχετικά με το πρακτικά θέματα εφαρμογής του θεραπευτικού πρωτοκόλλου, καθώς και της χρήσης των φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Όταν είστε έτοιμοι να υποβληθείτε σε ωοληψία ή εμβρυομεταφορά στα πλαίσια της θεραπεία σας, θα επισκεφθείτε την Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia στη Θεσσαλονίκη. Η παρακολούθηση για μέχρι τότε θα γίνεται στις εγκαταστάσεις μας στη Ρόδο. Σε όλη την διάρκεια της θεραπείας σας ο ιατρός, το εμβρυολογικό και το νοσηλευτικό προσωπικό της Fertilia όπως και το προσωπικό της κλινικής στη Ρόδο θα είναι στη διάθεσή σας για ερωτήματα που μπορεί να προκύψουν.

Φάκελος Επιτροπής – ΕΟΠΥΥ

Αν είστε ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΠΥ, έχετε την δυνατότητα να περάσετε από την ειδική επιτροπή υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, η οποία θα ελέγξει τον φάκελό σας και θα σας δώσει την δυνατότητα να προμηθευτείτε τα φάρμακα της διέγερσης των ωοθηκών δωρεάν. Σε αυτή τη διαδικασία το εξειδικευμένο προσωπικό της Fertilia θα είναι δίπλα σας βοηθώντας σας να προετοιμάσετε και να υποβάλετε τον φάκελό σας.

Για πληροφορίες και ραντεβού

Τηλέφωνο – 2310 984585 (Fertilia Θεσσαλονίκη, εντός κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ)
Email: info@fertiliabygenesis.com

Κοντά σας