Ποιοι είμαστε

Η μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Fertilia είναι σύγχρονα τεχνολογικά εξοπλισμένη και στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, με εκπαίδευση και προϋπηρεσία στις σημαντικότερες αντίστοιχες μονάδες του εξωτερικού. Βασικός της στόχος, είναι η προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών αντιμετώπισης της γυναικείας και ανδρικής υπογονιμότητας με την εξασφάλιση κορυφαίας ποιότητας σε όλα τα επίπεδα.

Η Fertilia υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συνεργάτες ιατρούς και τα περιστατικά που της εμπιστεύονται, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανθρώπινη αντιμετώπισή τους, σε ένα φιλικό περιβάλλον. Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα Fertilia προσφέρει όλο το φάσμα της διερεύνησης και της θεραπείας της υπογονιμότητας (εξωσωματική γονιμοποίηση, σπερματέγχυση, δωρεά ωαρίων, δωρεά σπέρματος, κρυοσυντήρηση ωαρίων/σπέρματος, προεμφυτευτικός έλεγχος, ψυχολογική υποστήριξη) σε ασθενείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αποστολή

​Στη Fertilia στηρίζουμε όσους μας εμπιστεύονται σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους με διακριτικότητα και σεβασμό στις επιθυμίες τους.

Όραμα

​Στη Fertilia έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε προσωποποιημένη, ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία γονιμότητας, βελτιώνοντας συνεχώς το επίπεδο φροντίδας όσων μας εμπιστεύονται, με επαγγελματισμό και εχεμύθεια. Θέλουμε να γιορτάζουμε τη γέννηση και τη ζωή για εσάς, με εσάς. Τώρα και για πάντα.

Αξίες

  • Σεβασμός 
  • Διακριτικότητα
  • Ειλικρίνεια
  • Αφοσίωση & Φροντίδα

Κοντά σας

Διακριτικότητα